HP De tijd – Ontluisterend: de Snijtafel fileert Halina Reijn, Carice van Houten en Matthijs van Nieuwkerk

DE REDACTIE 28 APR 2014  MEDIA

https://www.hpdetijd.nl/2014-04-28/ontluisterend-de-snijtafel-fileert-halina-reijn-carice-van-houten-en-matthijs-van-nieuwkerk/

Ze nemen er twee keer zoveel tijd voor als het gesprek in De Wereld Draait Door zelf. En ze doen het met verve, enthousiasme en een gezonde dosis humor, zou je kunnen verdedigen.

We hebben het over de analyse van Kasper C. Jansen en Michiel Lieuwma, die voor de VPRO tv-programma’s onder de loep nemen. Deze week ligt op hun Snijtafel de presentatie van het boek van Halina Reijn en Carice van Houten in DWDD. Zeer analytisch tonen Jansen en Lieuwma aan dat het ‘toiletboek’ Antiglamour van de twee actrices – ‘je zou kunnen verdedigen de twee beste actrices van Nederland’ – slechts de verhullende mantel is voor het bespreken van een hoop onzin en achterklap.

Het DWDD-item is bovendien volledig voorgekookt, en wordt ook op die manier gestuurd door presentator Matthijs van Nieuwkerk. Als u beschikt over een langere spanningsboog dan u nodig heeft voor het gemiddelde DWDD-onderwerp, adviseren wij u er eens twintig minuten voor uit te trekken. Opdat u vanavond met andere ogen naar de koffieautomaat-televisie zult kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s